Νέα Υόρκη – Αγορές και επίσης το Apple

Τα εμπορικά κέντρα είναι πραγματικά δημοφιλές στέκι για ορισμένους σε όλο τον πλανήτη για πολλά επιχειρήματα γιατί. Συνήθως είναι γεμάτα με διασκεδαστικές δραστηριότητες στις οποίες μπορούν να συμμετέχουν άτομα όλων των ηλικιών. Εκτός από διασκεδαστικές δραστηριότητες, τα εμπορικά κέντρα έχουν πάρα πολλά υπέροχα πράγματα που μπορεί κανείς να αγοράσει, όπως ρούχα, παιχνίδια, συσκευές για το σπίτι, ακόμη και έργα τέχνης. Τα εμπορικά κέντρα προσελκύουν μεγάλο αριθμό ατόμων καθημερινά και αυτό σημαίνει ότι είναι συνήθως γεμάτα από αγοραστές, που κάνουν μια βόλτα. Όπου υπάρχει ένα απλό μεγάλο πλήθος ανθρώπων σήμερα, τα επίπεδα ανασφάλειας μερικές φορές αυξάνονται και στην πραγματικότητα δεν διαφέρει σε περίπτωση εμπορικών κέντρων. Το να έχετε το μυαλό σας για εσάς σε όλες τις περιπτώσεις όταν βρίσκεστε στο εμπορικό κέντρο είναι πολύ σημαντικό.

Τιμολόγηση επιπλέον στοιχείου που είναι επωφελές από αγορές μέσω Διαδικτύου. Οι διαδικτυακοί πωλητές σπάνια διαθέτουν τα τεράστια γενικά έξοδα που μπορούν να μεταφέρουν τα περισσότερα καταστήματα για να διαθέσουν τα προϊόντα τους στην αγορά. Τα χαμηλότερα γενικά έξοδα υποδηλώνουν μειωμένο κόστος και υπάρχουν πολλά στην αγορά για εσάς σε πολύ χαμηλότερες τιμές. Ακόμα και όταν τα παπουτσιά ανδρικα στα έξοδα αποστολής αν κατασκευαστούν χρεώνονται, τις περισσότερες παπουτσια ανδρικα φορές πληρώνετε λιγότερα για αγαθά που αγοράζονται στο διαδίκτυο.

Αξία. Ένα άτομο που αγοράζει έχει εμπορικό κέντρο για ρούχα σε προσιτές τιμές. Ο ενθουσιασμός είναι να βρει κάτι που φαίνεται ακριβό, αλλά πραγματικά δεν κοστίζει το πιο ακριβό, όπως πιστεύουν όλοι.

Φυσικά, τα εμπορικά κέντρα δεν είναι μόνο ψώνια. Τα εμπορικά κέντρα έχουν επίσης θέμα ψυχαγωγίας. Θα μπορούσατε να πάτε στο εμπορικό κέντρο χωρίς να ψωνίσετε. Φτιάξτε άχνα. να προλάβω μια ταινία dvd; Πήγαινε στο εμπορικό κέντρο. Τα περισσότερα μεγάλα εμπορικά κέντρα προσφέρουν σύγχρονους, μοντέρνους κινηματογράφους. Κάνετε καλά ανεπτυγμένο ένα ωραίο γεύμα; Μην ανησυχείς. Πηγαίνετε στο εμπορικό κέντρο. Τα εμπορικά κέντρα είναι πολύ πιο μακριά σχετικά με το φαγητό σε πακέτο και τα χοτ ντογκ με κολλήσεις. Τα εμπορικά κέντρα προσφέρουν ποικιλία από εκλεκτά γεύματα. Κινέζικα, Ιταλικά, Ιαπωνικά, Μεξικάνικα, διαθέτουν μια πληθώρα εστιατορίων στη διάθεσή σας. Θέλετε να βρείτε κάτι που θα σας βοηθήσει πραγματικά διασκεδαστικό; Τι θα λέγατε για πατινάζ στον πάγο; Ίσως ακόμη και φερμουάρ κελιά; Πιθανότατα έχετε μια υπέροχη ευκαιρία να το κάνετε αυτό στο τοπικό εμπορικό κέντρο.

Στη συνέχεια, θα μάθετε πώς να συναντάτε κορίτσια που βλέπετε όταν τείνουν να λείπουν από το σπίτι. Αρχικά, προσπαθήστε να βρείτε σχεδόν οποιαδήποτε δικαιολογία για να μιλήσετε μαζί της. Ενώ μπορείτε να βρείτε ανάγκη να γίνει οτιδήποτε υπέροχο. Ίσως μόλις ανακαλύψατε πώς η γυναίκα κρατά ένα μυθιστόρημα. Πώς να γνωρίσεις τέτοια κορίτσια; Μίλα της για το πότε. Είναι πιθανό να φοράει ελκυστικά ρούχα. Δείξε της αυτό. Έχει το κορίτσι ένα ενδιαφέρον εικονίδιο δέρματος; Συζητήστε μαζί της για το τι ακριβώς επεξεργάζεται. Αυτή η προσέγγιση δεν είναι πραγματικά προκλητική. Απλά βρες καλή δουλειά να της μιλήσεις.

Κεντρικό σημείο. Το Centrepoint είναι αν θέλετε τα πιο γνωστά εμπορικά κέντρα στη Σιγκαπούρη. Σε αυτό το εμπορικό κέντρο συναντάς καταστήματα που πωλούν κάθε είδους είδη, όπως αθλητικά είδη, βιβλία, παπούτσια και επώνυμα ρούχα. Στρατηγικές, επίσης, καταστήματα τροφίμων σε πακέτο για εσάς προσωπικά για να μειώσετε την πείνα σας κατά τη διάρκεια των αγορών σας.

Προτιμήστε το καλάθι αγορών από τα τρόλεϊ. Αυτό διασφαλίζει ότι κουβαλάτε με το χέρι τα απαραίτητα που πρέπει να αγοράσετε, επομένως επηρεάζει σημαντικά την καύση βάρους. Η χρήση σακιδίων πλάτης συνιστάται επίσης ιδιαίτερα.

Έτσι, ένα άτομο μπορεί να αγοράσει σχεδόν οτιδήποτε θέλει ή χρειάζεται πραγματικά στο διαδίκτυο, θα είστε σε θέση να βιώσετε τη μάθηση και τη χαρά να πάρετε τους φίλους και την οικογένειά σας για μια εξαιρετικά ιδιαίτερη περιπέτεια που μπορεί να εξυπηρετήσει ακριβώς το καλύτερο κατάστημα. Αφήστε τα ψώνια για αυτόν τον υπολογιστή. Περάστε την οικογένειά σας και την οικογένειά σας στο καλύτερο εμπορικό κέντρο της πόλης, ώστε να μείνετε πλήρως σε ένα θέρετρο πρώτης κατηγορίας, απολαύστε μερικές βόλτες, αφιερώστε χρόνο στο μπόουλινγκ και παρακολουθήστε την τελευταία συναυλία στη μέση από το εμπορικό κέντρο ή στο αυτοκίνητο του εμπορικού κέντρου ζώνη στάθμευσης.